•  
    GRATIS VERZENDING

    Bestelling vanaf 50euro

  •  
    VOOR 16:00 BESTELD

    De volgende dag in huis

Sevylor

Sevylor - The original sinds 1948
Bij Sevylor delen we een eenvoudig doel: hoogwaardige, betaalbare opblaasbare watersport- en recreatieproducten maken, die allemaal mensen aanmoedigen om naar buiten te gaan en plezier te maken.

Sinds ons eerste internationale succes in 1949 zijn we er trots op dat we een wereldwijde reputatie hebben opgebouwd als marktleider met unieke ontwerpen, originele uitvindingen en verbeeldingskracht in de voorhoede van wat we doen. LEIDERS IN DE INNOVATIE Onze opblaasboten van pvc bestrijken een breed scala aan activiteiten en omvatten kajaks, boten en meer. Zestig jaar ervaring, samen met de nieuwste ontwerptechnologie, stelt ons in staat om vooruitstrevende producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsniveaus en die voldoen aan de klanttevredenheid.

Ontworpen om draagbaar en praktisch te zijn, hebben al onze producten één ding gemeen: mensen inspireren om naar buiten te gaan en ervan te genieten. We nemen plezier serieus.

De weg van de oprichting van Sevylor in 1948 als de dominante leverancier van een breed scala aan opblaasbare pvc-kajaks uit de rivier tot felgekleurde beachballs gaat nog steeds goed, met unieke ontwerpen, originele uitvindingen en verbeeldingskracht.

De eerste opblaasboot die een goed bericht ontving, was een klein badkuipje genaamd "Dou Dou." Perfect voor het naoorlogse Frankrijk, de opblaasbare kuip was draagbaar, handig, praktisch, gemakkelijk te reinigen, duurzaam en de meeste van alle, meer betaalbaar dan hout of metalen tegenhangers.

Sevy ontgroeide snel zijn faciliteiten in Vitry, zodat de fabriek werd verplaatst naar het pittoreske dorp Buhl in de Elzas. Nadat het bedrijf zijn hoofdkwartier had gevestigd en overtuigd was van zijn gouden potentieel, kreeg het bedrijf de letters "l'or" (Frans voor goud) op zijn naam staan. Het bedrijf breidde zich uit naar het ontwikkelen van kleppen, pompen, boten, opblaasbare zwembaden en een overvloed aan waterspeelgoed.

Sevylor Yukon - tweepersoons Kayak
10% KORTING
Sevylor Yukon - tweepersoons Kayak

€ 599,99

€ 539,99

Sevylor Alameda Kayak
14% KORTING
Sevylor Alameda Kayak

€ 549,99

€ 475,00

Sevylor Riviera Kayak
13% KORTING
Sevylor Riviera Kayak

€ 149,99

€ 129,99

Sevylor Ottawa Kayak
19% KORTING
Sevylor Ottawa Kayak

€ 699,99

€ 569,00

Sevylor Adventure Plus Kayak
3% KORTING
Sevylor Adventure Plus Kayak

€ 379,00

€ 369,00

Sevylor Adventure Kano
3% KORTING
Sevylor Adventure Kano

€ 299,99

€ 289,99

Laden...